商品名
ウルフブラス グレーラベル シラーズ カベルネ 750ml[ウルフブラス オーストラリア(ワイン)]
価格 6,200円 (税込 6,696 円) 送料別
写真
現在市販商品的酒標, shiraz跟Cabernet混合。
這一次喝的2006年酒標,shiraz一種。
商家URL
http://item.rakuten.co.jp/kenkocom/e250291h/
基本資料
製造商 ウルフブラス wolf blass
産地 澳洲南部
分類 果実酒
原材料 葡萄、酸化防止剤(亜硫酸塩)
色 赤
品種 shiraz跟Cabernet Sauvignon
製造商的紹介
http://www.mitsubishi-shokuhin.com/liquor/001703.html
熟した果実味と黒コショウの香りが特徴。フレンチオーク樽、アメリカンオーク樽で18ヶ月熟成。
合う料理 ボロネーゼ、牛しゃぶ、西京焼
お勧めの飲み方 16~18℃
口あたり フルボディ
味わい 渋味大
2006年ヴィンテージのオーストリアのネット評価、100点が満点なら、93点と91点である。
Vintage 2006
93 points www.winefront.com.au You're not going to want for flavour here. This is a 15 per cent alcohol monster, thick with grainy, sandy, porty blackberry fruit and cedary, mocha-like oak. For all that there's a bit of class to this wine, a bit of strut, and the delicious-ometer rating is high. Ripe tannin rakes through the finish and draws back through the palate too. It's high quality - but not for the feint-hearted.
91 points winecompanion.com.au An opulent wine in every respect; fruit, oak, alcohol and berry and dark chocolate fruit; while medium- to full-bodied, it is soft; for early or later consumption.
~~~~~~商品の紹介はここまで~~~~~~~
心得
這一瓶是之前帶去公園野餐,打不開的那一瓶。照片。
詳しいお話
日本啤酒__銀河高原酵母啤酒
今天用幾絲,終於打開。
經過八年的歲月,蓋子內部染上深紅。
顏色。
熟成帶著茶色的邊緣。
打開瞬間、紅花、櫻桃、木苺得香味爆発。
這對粗心大意的把螺旋蓋的酒放了八年的我來說,聞到這香味,比什麼都高興。
full body之後、圓潤的單寧、樽桶的奶油,核果的余韻。這跟ajisai一直討厭的樽桶味不同,刺嘴的尖角已經去掉。如同在廚房煮菜的溫柔妻子,從廚房探出頭來,拿著承著味增湯的小碟子,要你嚐嚐味道是否剛好,眉開眼笑的等著回答的表情,看著心理已經暖烘烘的。。
製造商說明理明確指出、18個月樽桶熟成,澀味大。。。
這八年的歲月,沒有白放了。
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